Bijna Konings dag

Konings dag 2016

Bijna Konings dag, dat betekend feest in het hele land. Maar wat voor mij altijd een hoogtepunt is, is de vrijmarkt. Wat een troep hebben mensen toch allemaal om te verkopen, maar behalve troep zitten er ook vaak dingen tussen die je voor creatieve doeleinden kan gebruiken, daarom mijn tip, maak een lijst wat je zoekt of wat je nodig hebt, mijn lijst ziet er in elk geval als volgt uit;

  • Handboor, je weet wel zo een die je op de hand rond draait om kleine gaatjes te boren.
  • Kralen, ik heb een soort kralen nodig voor verschillende projecten.
  • Knikkers, bij voorkeur enkel kleurig geheel doorzichtig en zeker niet te groot.
  • Verder dingen waar ik wel wat mee kan, tja kan van alles zijn dus.

Kortom ik ga weer met een missie en zie er al erg naar uit, al betekend dat vroeg uit de veren want als iedereen al wakker is en de halve stad daar rondloopt kan je lastig alles rustig bekijken.

Voor wie ook gaat veel plezier en voor degene die andere dingen gaat doen deze dag, ook veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud